Politica de confidențialitate

Cine suntem

General

Taraba Virtuală, reprezentată de Fespore IT SRL (și denumită în continuare "platforma", "noi", "al nostru") vă mulțumește pentru vizita dvs. pe site, precum și de interesul dvs. față de societate și ofertele sale. Luăm în serios protecția datelor dvs. personale și ne dorim să vă simțiți confortabil vizitând site-urile noastre

Mai jos vă informăm despre datele pe care le stocăm în legătură cu utilizarea site-ului nostru și despre modul în care sunt utilizate aceste date. Dacă site-ul nostru web conține link-uri care vă conduc către site-ul unui alt furnizor, politica de confidențialitate nu este aplicabilă site-ului web redirecționat.

Prin acceptarea următoarei politici de confidențialitate, sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către Taraba Virtuală, luând în considerare legea privind protecția datelor/Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și următorii termeni și condiții.

Vă rugăm să acordați suficient timp să citiți cu atenție această notificare.

Operator

Operatorul este persoana vizată care răspunde de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal și care decide cu privire la scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal. În acest caz, operatorul de date este:

Fespore IT

București, Sector 4, Str. SLD Nicolae Barbu Nr. 17, Ap. 10

E-mail: contact@fespore.ro

Puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor la gdpr@fespore.ro.

Dacă doriți să refuzați colectarea, prelucrărea sau utilizarea datelor dvs. personale de către Taraba Virtuală în conformitate cu legea privind protecția datelor, vă puteți trimite refuzul prin e-mail la adresa menționată mai sus. Acest lucru poate conduce la încetarea utilizării serviciului.

Prin refuzul dvs., este posibil ca utilizarea site-ului web să nu fie posibilă din motive tehnice.

Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a primi informații explicite de la Taraba Virtuală cu privire la datele cu caracter personal pe care le-am păstrat despre dvs., în mod gratuit.

În plus, aveți următoarele drepturi:

· Dreptul de acces - Dreptul de a cunoaște datele colectate și modul în care sunt procesate

· Dreptul la rectificare - Dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal dacă nu este actualizat

· Dreptul de ștergere - Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal

· Dreptul la restricționarea prelucrării - Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal

· Dreptul la portabilitatea datelor - Dreptul de a transfera date cu caracter personal într-un format citibil în mașină

· Dreptul de a obiecta - Dreptul de a se retrage de la consimțământul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal

· Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere - Dreptul de a depune o plângere împotriva Taraba Virtuală la o autoritate de supraveghere, care poate fi fie autoritatea responsabilă a Taraba Virtuală, așa cum este indicată mai jos, sau orice altă autoritate de supraveghere din cadrul UE.

Autoritatea de supraveghere responsabilă pentru Taraba Virtuala este:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30

Sector 1, cod postal 010336

București, România

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

De asemenea, puteți trimite plângerea dvs. autorității de supraveghere din reședința obișnuită sau de la locul de muncă.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile dvs. ca persoană vizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în baza informațiilor de contact furnizate mai sus.

Când, de ce și cum colectăm datele dvs.

De asemenea, trebuie să colectăm, să procesăm, să stocăm și, uneori, să dezvăluim diferite date cu caracter personal pentru a vă putea oferi și pentru a vă furniza servicii. Mai jos puteți vedea care dintre datele dvs. de care avem nevoie, în ce scopuri și în ce circumstanțe dezvăluim datele dvs. altor persoane.

Datele personale sunt informații din care ne putem raporta direct sau indirect la persoana dvs., cum ar fi numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, datele despre locație sau adresa de e-mail.

Dați-ne doar cât mai multe informații de care avem nevoie.

Deoarece vrem să vă oferim o privire de ansamblu asupra detaliilor, folosim formularul din tabel. Considerăm că acest lucru ne va permite să vă furnizăm informațiile într-o formă transparentă, ușor de înțeles și ușor accesibilă în mod clar și simplu.

Mai jos vă vom arăta care date sunt colectate. Deoarece există tipuri diferite de date, le-am grupat în categorii așa cum considerăm că informațiile sunt mai ușor de înțeles.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru

Când deschideți site-ul nostru pentru a vă inspira pentru următoarea comandă, dar nu vă înregistrați sau nu comandați, colectăm următoarele date cu caracter personal:

Categorii de date cu caracter personal

Explicație

Informații despre dispozitiv

ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului

Date de conexiune

Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol

Aceste informații sunt colectate pentru a vă afișa site-ul web vizitat. De asemenea, ne limităm la ceea ce este absolut necesar pentru a ne asigura că respectăm un principiu de prelucrare a datelor cu caracter personal, și anume minimizarea datelor.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru și vă înregistrați

După cum vedeți mai sus, respectăm principiul minim. Cu cât mai puține informații, cu atât mai bine. Toate datele colectate sunt strict legate de scopuri bine definite. Dacă nu vizitați numai site-ul web, ci doriți să vă conectați pentru a vedea, de exemplu, comenzile vechi, colectăm următoarele date personale:

Categorii de date cu caracter personal

Explicație

Date de acces

Utilizator, ID-Utilizator, Parolă

Informații despre dispozitiv

ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului

Date de conexiune

Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol

Date de comunicare

Comentariile, evaluările sau feedback-ul, datele de comunicare (de exemplu, comunicarea prin e-mail)

Alte informații

Datele pe care ni le furnizați în mod voluntar în timp ce utilizați site-ul, aplicația sau alte activități conexe, dar și din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme)

Dacă ne furnizați date personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți acordul prealabil al acelei persoane. În acest caz, trebuie să informați aceste persoane despre modul în care procesăm datele cui caracter personal în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

Datele personale pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru, vă înregistrați și comandați

Pentru a profita de toate beneficiile pe care le oferim, vă puteti înregistra și veți putea comanda. După cum vă puteți imagina, mai multe date vor fi colectate în funcție de informațiile pe care le furnizați. Câmpurile necesare procesării comenzilor sunt marcate ca fiind obligatorii. Fără aceste informații nu putem procesa comenzile dvs. Toate celelalte informații care nu sunt indicate ca și câmpuri obligatorii sunt opționale. Dacă ne furnizați voluntar aceste informații, ne veți ajuta să ne îmbunătățim serviciul pentru dvs. Cu toate acestea, omiterea acestor informații nu are nici un efect negativ asupra dvs. Gradul depinde de informațiile pe care le furnizați. Dar informațiile de bază sunt după cum urmează:

Categorii de date cu carater personal

Explicație

Date de acces

Utilizator, ID-Utilizator, Parolă

Informații despre cont (necesare pentru serviciile de livrare)

Numele, prenumele, adresa, numărul de telefon și / sau adresa de e-mail

Date de comunicare

Comentariile, evaluările sau feedback-ul, datele de comunicare (de exemplu, comunicarea prin chat sau e-mail)

Date de conexiune

Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol

Date despre dispozitiv

ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte dispozitive de identificare a dispozitivelor, date privind localizarea

Informații comenzi

Istoric comenzi

Alte informații

Datele pe care ni le furnizați în mod voluntar în timp ce utilizați site-ul, aplicația sau alte activități conexe

Scopuri definite și temeiul juridic

După cum v-am informat deja mai sus, colectăm datele dvs. personale numai atunci când este necesar și scopul este legal și definit anterior. Informațiile din (paranteze) reprezintă temeiul juridic pe care se bazează procesele respective. Mai jos am dori să vă oferim mai multe informații privind scopurile și temeiul juridic:

Care este scopul

De ce procesăm datele în acest scop

Relații clienți

Atunci când contactați Taraba Virtuală pentru a obține informații sau pentru a face o reclamație, stocăm informațiile pe care ni le furnizați. De exemplu, motivul pentru care ne-ați contactat, care comanda v-a nemulțumit sau dacă la livrare existau produse lipsă. În funcție de motivul pentru care ne-ați contactat, datele personale pot varia. Pe măsură ce vrem să îmbunătățim serviciile noastre pentru dvs., stocăm comunicarea în contul dvs.. În acest fel, veți primi un răspuns rapid și muțumitor.

Categorii de date cu caracter personal:

Date despre cont
Date de acces
Date de comunicare
Alte informații

Bază legală:
Aceste informații sunt necesare pentru a ne îndeplini obligațiile legate de comandă dvs. și pentru a vă livra produsele alimentare (îndeplinirea contractului).

Dar este, de asemenea, în interesul nostru de afaceri să vă oferim cea mai bună experiență de câștig (interes legitim).

Procesul de primire livrare comandă

După ce ați plasat comanda, anumite procese rulează în fundal. Am atribuit comanda dvs. contului dvs. în funcție de faptul că sunteți un client înregistrat sau un oaspete. Vă trimitem comanda la producătorul ales și verificați răspunsul acestuia la cererea dvs. Dacă sunteți de acord cu datele propuse (produse, data și ora de livrare), este necesar să acceptați și dvs. oferta. Astfel, ne asigurăm că atât dvs. cât și producătorul au luat la cunoștință despre comandă.

Categorii de date cu caracter personal:
Date de acces

Informații despre cont

Date de comunicare

Informații despre dispozitiv

Informații despre comandă

Alte informații

Bază legală:

Pentru a vă trimite comanda și pentru a informa producătorii parteneri, avem nevoie de datele dvs. cu carater personal (îndeplinirea contractului).

Pază și protecție

Vrem să oferim dvs. și tuturor clienților noștri cele mai bune servicii. Din păcate, nu fiecare vizitator al site-ului nostru este la fel de prietenos ca dvs.. Din acest motiv, pentru a ne proteja serviciile, trebuie să colectăm date cu caracter personal care ne ajută să identificăm potențialii atacatori și astfel să prevenim riscurile. De asemenea, salvăm faptul că v-am informat despre politica de confidențialitate. În acest scop, menționăm în cont că ați primit informațiile corespunzătoare și că politica de confidențialitate a fost pusă la dispoziția dvs.

Categorii de date cu caracter personal:

Date de conectare

Accesați datele

Bază legală:

Suntem obligați din punct de vedere legal să vă protejăm datele în mod corespunzător (respectarea obligațiilor legale) iar protejarea societății este în interesul nostru (interes legitim).

Procesare ulterioară bazată pe interesul nostru legitim

Pe lângă scopurile și bazele juridice menționate mai sus, procesăm și datele dvs. cu caracter personal din așa-numitul interes legitim. Un interes legitim este în special prelucrarea datelor cu caracter personal într-un grup de societăți, procese de securitate a rețelelor și a informațiilor sau activități de marketing direct.

Folosim datele dvs. personale pentru a ne urmări interesele legitime, cu condiția ca drepturile și libertățile dvs. să nu prevaleze. Pentru a concilia interesele noastre cu drepturile tale, am introdus mecanisme adecvate de operare. Procesele descrise mai jos au fost supuse unui test în patru direcții pentru a vă asigura că drepturile și libertățile dvs. nu sunt afectate de prelucrarea noastră. Ca parte a testului 4-direcții, verificăm mai întâi dacă datele colectate sunt (a. Testarea datelor cu caracter personal) date personale. Apoi testăm dacă scopul este legitim (b. (Testul scopului) și datele cu caracter personal care trebuie colectate respectă principiile procesării datelor (c. Testul de necesitate) și, în final, un echilibru de interese (d. Test de echilibrare). Putem presupune în mod rezonabil și, de asemenea, ne asigurăm că vă putem proteja datele de orice risc, le vom procesa pe baza legală a unui interes legitim. Aceste procese includ:

Proces bazat pe interes legitim

Explicație

Publicitate

Vă vom trimite un e-mail pentru a vă oferi cupoane, reduceri și promoții, pentru a efectua sondaje de opinie și studii pentru a ne îmbunătăți serviciile. Puteți contesta prelucrarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu fiecare e-mail. Desigur, puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor direct la gdpr@fespore.ro dacă doriți să obiectați în legătură cu prelucrarea datelor dvs. în scop publicitar sau pentru informații suplimentare cu privire la această întrebare.

Marketing prin e-mail

Ne dorim să prevenim buletinele informative generice și măsurile de marketing neoperate. Prin urmare, vom selecta tranzacțiile care se potrivesc intereselor dvs. și vă vom contacta dacă credem că informațiile ar putea să vă fie de ajutor. Puteți contesta prelucrarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu fiecare e-mail. Desigur, puteți, de asemenea, să contactați responsabilul nostru pentru protecția datelor direct la gdpr@fespore.ro dacă doriți să obiectați referitor la prelucrarea datelor dvs. în scopuri publicitare sau pentru informații suplimentare cu privire la această problemă.

Date de măsurare

Pentru a ne îmbunătăți serviciile, vom colecta diferite date de măsurare, pe care nu le putem aloca pentru dvs. sau pentru un profil. Acest lucru ne ajută să optimizăm reclamele noastre.

Fuziune și achiziție, schimbare de proprietate

De asemenea, vrem să vă informăm că, în cazul unei fuziuni cu sau achiziționarea de către o altă societate, vom dezvălui informații societății respective. Desigur, vom cere societății să respecte reglementările legale privind protecția datelor.

Alte informații

Dacă decideți în mod voluntar să împărtășiți informații care depășesc informațiile obligatorii, suntem, desigur, bucuroși. În acest fel, putem continua să îmbunătățim serviciul nostru. Acestea sunt date pe care le furnizați în mod voluntar atunci când utilizați site-ul nostru web, aplicațiile noastre, dar și informații din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme).

Evaluarea calității

Pentru a vă oferi servicii în permanență mai bune, evaluăm în mod regulat succesul sau cauzele potențiale ale măsurilor de marketing nereușite. Pentru aceasta, analizăm, de exemplu, dacă buletinele noastre de știri sunt deschise, iar conținutul este de asemenea ales.

Când ștergem datele dumneavostră

În general, ștergem datele după ce scopul a fost îndeplinit. Regulile exacte de ștergere sunt definite în conceptele noastre regionale de ștergere. Diferite reguli de ștergere se aplică în funcție de scopul procesării. În cadrul noțiunilor noastre de ștergere am definit diferite clase de date și perioade de ștergere a regulilor atribuite acestora. Datele colectate sunt marcate cu o regulă de ștergere. Când perioada de păstrare este îndeplinită, datele stocate vor fi șterse în consecință.

Vom șterge datele dvs. personale chiar dacă doriți și ne anuntați sau după trei ani de la colectarea datelor dvs. Dacă contul dvs. este inactiv timp de trei ani, vă ștergem și contul. Înainte de aceasta, veți primi o notificare separată de la adresa nostra pe adresa de e-mail înregistrată în contul dvs. de utilizator.

Pe lângă regulile de ștergere definite de noi, există și alte perioade de păstrare legală pe care trebuie să o respectăm. De exemplu, datele fiscale trebuie păstrate pentru o perioadă cuprinsă între șase și zece ani sau chiar mai mult în unele cazuri. Aceste perioade speciale de păstrare variază în funcție de cerințele legale locale.

Prin urmare, în ciuda solicitării de ștergere a datelor dvs., este posibil să mai stocăm unele date stocate datorită reglementărilor legale. În acest caz, vom restricționa datele de la prelucrarea ulterioară.

Cui dezvăluim datele dvs.

În secțiunea următoare vă rugăm să vă informați cu cine și în ce condiții vă vom transfera datele. Mai mult, dorim să fim transparenți și în ceea ce privește țările cărora le transferăm datele.

Ce terțe părți au acces la datele cu caracter personal

Nu furnizăm datele dvs. unor terțe părți neautorizate. Cu toate acestea, ca parte a activității noastre, obținem serviciile furnizorilor selectați și le oferim un acces limitat și strict monitorizat la unele dintre datele noastre. Cu toate acestea, înainte de a transmite datele personale către aceste societăți partenere pentru a le procesa în numele nostru, fiecare societate individuală efectuează un audit. Toți destinatarii de date trebuie să respecte cerințele legale de protecție a datelor cu caracter personal și să demonstreze nivelul de protecție al datelor cu dovezi corespunzătoare.

În cele ce urmează, vă informăm în mod transparent și ușor de înțeles cu privire la toți destinatarii de date cu motivele respective:

Destinatar de date

Motiv

Furnizor extern de servicii

După cum v-am indicat deja mai sus, nu numai că avem o cominicare în cadrul membrilor grupului nostru, dar și cu furnizorii externi de servicii. Ei sprijină operațiunile noastre de afaceri în evaluarea și optimizarea campaniilor noastre de marketing, dar și în furnizarea de publicitate personalizată, furnizarea de soluții IT și infrastructură sau securitatea operațiunilor noastre comerciale, cum ar fi identificarea și rezolvarea disfuncționalităților.

Autoritățile de urmărire penală și procedurile judiciare

Din păcate, se poate întâmpla ca unii dintre clienții și furnizorii noștri de servicii să nu se comporte corect și să ne facă rău. În aceste cazuri nu suntem obligați doar să predăm date cu caracter personal din cauza obligațiilor legale, dar este și în interesul nostru să prevenim daunele și să ne punem în aplicare cerințele și să respingem pretențiile nejustificate.

În ce țări transferăm datele dumneavostră

Transferăm datele în principal în cadrul Uniunii Europene (UE) și al Spațiului Economic European (EEA). Cu toate acestea, unii dintre furnizorii noștri de servicii menționați mai sus se află în afara UE și SEE.

GDPR are cerințe ridicate pentru transferul de date cu caracter personal către terțe țări. Toți destinatarii noștri de date trebuie să se ridice la aceste cerințe. Înainte de a vă transfera datele către un furnizor de servicii din țările terțe, fiecare furnizor de servicii este evaluat în primul rând cu privire la nivelul său de protecție a datelor. Doar dacă aceștia pot demonstra un nivel adecvat de protecție a datelor, aceștia vor fi selectați ca și furnizorii de servicii.

Indiferent dacă furnizorii noștri de servicii se află în UE/SEE sau în țări terțe, fiecare furnizor de servicii trebuie să semneze un acord de prelucrare a datelor cu noi. Furnizorii de servicii din afara UE/SEE trebuie să îndeplinească cerințe suplimentare. Potrivit art. 44 ff. Datele cu caracter personal GDPR pot fi transferate furnizorilor de servicii care îndeplinesc cel puțin una dintre următoarele cerințe:

a. Comisia a decis că țara terță asigură un nivel adecvat de protecție (de exemplu, Israel și Canada)

b. Clauzele standard de protecție a datelor adoptate:

Acestea sunt clauze contractuale care nu pot fi modificate de către părțile contractante și care se angajează să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor.

c. Mecanism de certificare aprobat:

Conform acordurilor internaționale, societățile pot fi certificate conform unor criterii definite. Una dintre aceste certificări este acordul UE-SUA privind protecția împotriva confidențialității.

Pe următorul link puteți vedea societăți certificate: https://www.privacyshield.gov/welcome

Vom transfera datele dvs. numai furnizorilor de servicii care îndeplinesc cel puțin una dintre aceste cerințe. Dacă transferăm datele către țări terțe, acestea sunt, în principal, societăți cu sediul în SUA sau Israel.

Informații despre cookie-urile noastre

Definiția cookie-urilor și a cookie-urilor pe care le folosim

Pentru a vă face vizita atractivă în site-ul/aplicația noastră și pentru a permite utilizarea anumitor funcții, folosim așa-numitele module cookie pe diverse pagini. Acestea sunt fișiere text mici stocate pe dispozitiv. Unele dintre modulele cookie pe care le folosim sunt șterse după terminarea sesiunii de browser, adică după închiderea browserului dvs. (așa-numitele cookie-uri de sesiune). Pe dispozitivul dvs. rămân alte cookie-uri care ne permit nouă sau asociatului nostru să recunoască browser-ul dvs. la următoarea vizită (cookie persistent). Puteți seta browser-ul dvs. astfel încât să fiți informat în legătură cu setarea cookie-urilor și să decideți în mod individual acceptarea acestora sau să excludeți acceptarea cookie-urilor pentru cazuri specifice sau în general. Neacceptarea cookie-urilor poate limita funcționalitatea site-ului/aplicației noastre.


Ce categorii de module cookie există?

Strict necesare cookies necesare pentru a vizita site-ul/aplicația pentru a putea utiliza functiile acestuia. Fără aceste cookie-uri, funcționalitatea nu poate fi garantată, cum ar fi acțiunile efectuate în timpul vizitei (de exemplu, introducerea textului), chiar și atunci când navigați pe paginile site-ului.

Cookie-urile funcționale permit unui site/aplicație să salveze informațiile furnizate deja (cum ar fi numele de utilizator, selecția limbii sau locația în care vă aflați) și să îmbunătățească capacitatea utilizatorului de a oferi caracteristici personale. Aceste cookie-uri colectează informații anonime și nu vă pot urmări mișcările pe alte site-uri web.

Cookie-urile de performanță colectează informații despre utilizarea unui site/aplicație - de exemplu, paginile pe care un vizitator le vizitează cel mai des și dacă primește mesaje de eroare de pe o pagină. Aceste module cookie nu stochează informații care permit identificarea utilizatorului. Informațiile colectate sunt agregate și anonime. Aceste cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru a îmbunătăți performanța unui site/aplicație și, prin urmare, pentru experiența utilizatorului.

Refuzarea utilizării cookie-urilor

Dacă nu doriți ca Taraba Virtuală să colecteze și să analizeze informații despre vizita dvs., puteți să faceți acest lucru în orice moment pentru viitor (opt-out). Dacă doriți să obiectați, vă rugăm să ne contactați conform informațiile de contact menționate mai sus.

Pentru implementarea tehnică a acestei contradicții, în browserul dvs. va fi setat un cookie de oprire. Acest modul cookie este destinat exclusiv scopului de a vă cartografia opoziția. Rețineți că, din motive tehnice, un modul cookie de renunțare poate fi utilizat numai pentru browserul din care a fost setat. Dacă ștergeți cookie-urile sau utilizați un alt browser sau dispozitiv, va trebui să renunțați din nou.

Cookie-urile pe care le folosim de la terțe părți

Google AdWords

Ca și client AdWords, folosim urmărirea conversiilor Google. Acesta este un serviciu de analiză furnizat de Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA; "Google"). Dacă accesați site-ul nostru prin intermediul unui anunț Google, Google Adwords va seta un cookie pe dispozitiv ("cookie de conversie" - cookie de performanță). Acest cookie va expira după 30 de zile. Nu este pentru identificarea personală. Dacă cookie-ul nu a expirat atunci când vizitați anumite pagini, noi și Google putem recunoaște că cineva a dat clic pe anunț și a fost redirecționat către site-ul nostru. Fiecare agent de publicitate primește un cookie diferit. Prin urmare, modulele cookie nu pot fi urmărite pe site-urile web ale agenților de publicitate. Informațiile colectate prin cookie-ul de conversie sunt utilizate pentru a genera statistici de conversie pentru clienții AdWords care au optat pentru urmărirea conversiilor. Agenții de publicitate vor vedea numărul total de utilizatori care au făcut clic pe anunțul lor și au fost redirecționați către o pagină de etichetă de urmărire a conversiilor. Cu toate acestea, ele nu primesc nicio informație care ar putea identifica personal utilizatorii. Dacă nu doriți să participați la procesul de urmărire, puteți, de asemenea, renunța la setarea unui modul cookie - de exemplu, prin setarea browserului dvs., care în general dezactivează cookie-urile automate. De asemenea, puteți dezactiva modulele cookie pentru urmărirea conversiilor, setând browserul dvs. să blocheze modulele cookie din domeniul "googleadservices.com".

Google Analytics

Lucrăm cu Google Analytics. Acesta este un serviciu de analiză web al companiei Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA; "Google"). Informațiile generate de cookie-ul Google Analytics cu privire la utilizarea site-ului nostru de obicei sunt transmise și stocate de Google pe un server din SUA. Anonimizarea IP a fost activată pe site-urile noastre, astfel încât adresa IP a utilizatorilor Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state contractante ale Acordului privind Spațiul Economic European să fie scurtată în prealabil. Numai în cazuri excepționale, adresa IP completă va fi trimisă pe un server Google din SUA și scurtată acolo. Google va folosi aceste informații în numele nostru pentru a evalua utilizarea site-ului dvs. pentru a compila rapoarte privind activitatea site-ului web și pentru a ne furniza alte servicii legate de utilizarea site-ului și utilizarea internetului. Adresa IP furnizată Google Analytics ca parte a serviciului Google Analytics nu va fi fuzionată cu alte date Google. Puteți preveni stocarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare în software-ul browserului dvs. cu toate acestea, subliniem faptul că în acest caz este posibil să nu puteți utiliza în totalitate toate funcțiile site-ului/aplicației.

De asemenea, puteți împiedica Google să colecteze și să prelucreze datele generate de cookie și legate de utilizarea site-ului web (inclusiv adresa IP), instalând plug-in-ul de browser disponibil la următorul link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout ? hl =en .

Redirecționare Facebook

Utilizăm Utilitarul de redirecționare a publicului personalizat al site-urilor Facebook Inc. (Palatul Alto din California, 1601 S. California, CA 94304, Statele Unite ale Americii, "Facebook"). În cazul în care aveți un cont de utilizator pe Facebook și acest lucru este identificabil utilitarului pe baza cookie-urilor Facebook existente, acest instrument va genera un cont de control non-personal, care va fi transmis către Facebook pentru scopuri de analiză și marketing. Pe de altă parte, vă criptăm adresa de e-mail și o trimitem în formă criptată pe Facebook. Prin recunoașterea cookie-urilor și transmiterea informațiilor criptate, Facebook vă poate oferi recomandări de produse vizate ca bannere publicitare personalizate pe Facebook.

Puteți contesta utilizarea publicului personalizat pe site-ul Facebook la adresa https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/ .

Dreptul de modificare

Ne rezervăm dreptul de a modifica această declarație de protecție a datelor cu caracter personal în conformitate cu dispozițiile legale. Vă vom informa, desigur, despre orice schimbări semnificative, cum ar fi schimbarea scopului sau scopuri noi de procesare.

Recomandări finale

Protecția datelor dvs. personale este foarte importantă pentru noi. Vom lua măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a vă proteja datele. Dar rețineți că sunteți proprietarul datelor dvs. Cu cât furnizați mai puține informații, cu atât aveti mai mult control. De exemplu, dacă doriți să navigați anonim și nu doriți ca și comportamentul dvs. să fie testat independent de noi și de furnizorii de servicii, trebuie să efectuați setările corespunzătoare în browserul dvs. Atâta timp cât nu faceți setările, mulți furnizori vor colecta informațiile pe care le furnizați. Numai în cazuri rare poate fi creată o referință personală, cu toate acestea, puteți naviga, de exemplu, în modul "incognito" cu Google Chrome sau în modul "privat" cu Firefox.